Manifesto

KRIKET is ontstaan uit frustratie over ons huidige voedselsysteem. We geloven dat het tussendoortje van de toekomst moet voldoen aan deze vijf eisen. 

SLIM

KRIKET is het resultaat van dagen, weken, maanden experimenteren in onze testkeuken. Samen met HoGent-voedingstechnologen, chef-koks en diëtisten ontwikkelden we een uniek recept. Onze missie? Gigantisch veel voedingswaarde met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk in één heerlijke reep. Een tussendoortje met brains.

GEZOND

KRIKET geeft je energie en een overvloed aan waardevolle voedingsstoffen. Wat hebben we in de aanbieding? Eiwitten van de hoogste kwaliteit, een indrukwekkende lijst aan vitaminen en mineralen én een flinke dosis vezels. Bye, suikerdips!

EERLIJK

We willen een 100% eerlijk product maken, in volle transparantie. Zonder bewaarmiddelen of artificiële suikers, made in Belgium. Zo houden we een oogje in het zeil bij elke stap van het productieproces. Pure ingrediënten, gecontroleerd door TÜV NORD Integra. Geen pose. Niets te verbergen. 

CUTTING-EDGE

KRIKET is een kleine reep met een groots plan: tonen hoe ons voedingssysteem duurzamer kan. Meer bos, minder broeikasgassen. Biologische ingrediënten en zo veel mogelijk lokale leveranciers. Ster van de show is het krekelmeel, geproduceerd in een Brusselse stadsboerderij. Klaar voor een revolutie?

(R)EVOLUTIONAIR

Het perfecte tussendoortje creëren, dat drijft ons. We zoeken voortdurend naar manieren om KRIKET nóg beter te maken.

SHOP
Try it now! Try it now! Try it now!